בעיניים שלי
הצגת תיאטרון אמיצה ואינטימית, המביאה לקדמת הבמה את מה שבדרך כלל מסתירים מעינינו
תיאטרון פלטפורמא בשיתוף תיאטרון הקאמרי של תל אביב
בהשתתפות: נטע פלוטניק, דויד בילנקה, שהם שיינר, כינרת לימוני, נעמה שטרית ,שריתה מיה ממרוט, מיכל אלדר, יסמין סידו
מחזה: קרן כהן
בימוי: דנה דבורין
ליווי אמנותי: מוריה זרחיה
דרמטורגיה: אבי גיבסון בר-אל
מוזיקה: נדב ברנע
עיצוב תפאורה: שני טור
עיצוב תלבושות: שירה וייס
עיצוב תאורה: זיו וולושין
ההצגה מבוססת על עדויות אישיות, כתובה ברובה כתמליל דוקומנטרי ומציגה את סיפורן האמיתי של יסמין, מיכל ושרית. שלוש נשים, משלושה אזורים שונים בארץ וטראומה אחת שהובילה למהלך חיים דרמטי.
ההצגה מאפשרת לקהל הזדמנות נדירה להציץ לעולמות של סוד והשתקה, האטימות של הממסד, פוסט טראומה, אשמה, בושה, פחד, הפרעות אכילה, סיוטים בלילות, פלאשבקים, שכחה וזיכרון.
שמונה שחקנים ושחקניות נוטלים חלק פעיל בכל אחד מהסיפורים והופכים את הדרמה האישית של שלוש הנשים לזעקה של כולנו.
תיאטרון "פלטפורמא" נוסד בשנת 2015 על ידי קרן כהן ודנה דבורין מתוך רצון לתת במה מקצועית לנשים נפגעות אלימות (מינית, מילולית, פיזית, כלכלית ונפשית). הנשים נפגעות האלימות זוכות להכשרה במקצועות התיאטרון, יצירה בימתית מתוך סיפור אישי ושילוב תעסוקתי בתחום על הבמה ומאחורי הקלעים.
משך ההצגה: 75 דקות | לאחר ההצגה תתקיים שיחה קצרה בהשתתפות היוצרות
יום ג' | 8.3 | אולם 1 | 20:00